Vorming

Als trainer stimuleer ik mijn studenten om rituelen en symbolen in te zetten in hun eigen werkveld.  Rituelen en symbolen gaan immers daar waar woorden niet geraken.  Ze werken op een ander niveau van de mens.  Het is zeer boeiend om rituelen en symbolen te gebruiken als werkmethode.  Het zijn krachtige tools die je toelaten iets 'extra' toe te voegen in je werk en je omgang met anderen. 

Ik ben vaste trainer bij Het Moment (www.hetmoment.nu) voor de opleiding Ritueelbegeleiden en ik ben oprichter en hoofdtrainer bij de Ritual Coach® Academy.  Volgende trainingen zijn vast onderdeel van mijn werk. 

- de vier rouwniveau's van de mens.  Over rouwgedrag en mensen

- zorg voor rouw.  Over rituelen en symbolen toepassen in de rouwbegeleiding

- het rouwlabyrint.  Over een eigen methode om het rouwgedrag in kaart te brengen met een rouwlabyrint

- ritual coaching.  Over het inzetten van symbolen en rituelen in je werkveld als professional

- ritueelbegeleiden bij afscheid. Over de beroepsopleiding om uitvaartplechigheden van A tot Z uit te werken

- ritueelbegeleiden bij leven. Over de beroepsopleiding om mijlpalen en ceremonies bij levensmomenten van A tot Z uit te werken


Voor de opleiding organiseren we verschillende introductiedagen per jaar in heel Vlaanderen. Je vindt deze op de facebookpagina Katrien Smeyers - Ritual Coach .  Klik door naar evenementen.  Je kan ook inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle data.  Heb je interesse om één van de opleidingen te volgen of wil je een dag organiseren in je eigen organisatie? 
Contacteer me: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.