Begeleiding

Als ritual rouwcoach laat ik je voelen waar je vastloopt. Verlies interpreteer ik trouwens zeer ruim. Het gaat niet enkel om mensen die wegvallen maar ook verlies rond werk, kracht, gezondheid enz. 

Het rouwlabyrint
(Gezins)Begeleiding met meerdere bijeenkomsten waarbij je inzicht krijgt in je eigen rouwproces en dat van de anderen. Al gauw merk je waar je kracht uit put en wat je naar beneden haalt. Daarna onderzoeken we hoe we daar verandering in kunnen brengen. Wat heb je nodig? Wat kan je laten vallen? Wat kan je doen? Wat kan je nog geven aan de ander? Een methode die communicatie terug op gang brengt.

Het rouwlabyrint staat beschreven in het boek Ruimte maken voor verlies en rouw in therapie bij Acco Uitgeverij (ISBN 978-94-6344-242-8)

Voorouders
Als systeemcoach werk ik in een rituele opstelling rond voorouders, de generaties die je zijn voorgegaan maar ook de generaties die nog moeten komen. Wat kreeg je mee van hen? Wat geef je door? Welk patroon of gedrag mag bij jou eindigen? Wat draag je nog mee dat niet van jou is maar van de generaties voor jou, de voorouders, en mag je nu loslaten. 

 

 

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.